onsdag 30 april 2008

typiskt

nu har jag haft min nya sko på mig medans jag lagat mat. den är inte så skön. klämmer både här och där. så himla nedrigt. det var en finfin svart textilsko med färgglada skosnöreshål. nu måste den bytas mot en helt svart. sorg

5 kommentarer:

Ninni sa...

Stackars Teresa. När jag vinner (obs inte om) på min postkodlott så ska vi köpa dyra, fina skor till oss alla. Vi ska också köpa massor med nappar så det inte lönar sig att gömma dem under soffan. Visste inte att du närt en orm under din barm, Teresa!!

Nu är det bara 35 dgr kvar o sen kan du också dricka öl i det fria. Det är ju fritt fram nu att förtära alkohol även om man ammar. Amma förresten, skippa det med (det går bra med flaska) så kan du ta dig en rejäl rackabajsare o glömma den här jobbiga tiden.

Teresa Maria sa...

ha ha, under min barm?! brukar man säga så? är det inte vid barmen. nåväl, det är verkligen bra det här med att man kan dricka alkohol och amma. det är skönt att ingen påpekar att man kanske ska vara nykter när man har en liten liten bebis. det är inte så viktigt tycker jag :)

Ninni sa...

Jo, det heter vid barmen men Amaya låg ju under barmen först. Så tänkte jag.

anna sa...

finns det inga skor i större storlek med färger på? alla mina skor har blivit för små - eller så har mina fötter växt. jag kollade på skor på indiska idag, men de tog inte in så många 40:ior och 41:or, så alla var slut :(
fanns bara massa miniskor kvar och jag har enorma fötter tydligen.

Teresa Maria sa...

jag köpte faktiskt ett par barnskor idag för 149kr. de var i strl 35 men var runda och bra så hela den svullna foten fick plats. min conversesko satt bara fast där fram, hela hälen var lös.

 
>