onsdag 6 januari 2010

perfect day

man kan ju alltid hoppas. igår var inte så skoj. 2.5 på en skala från 1 till 10. det som kan tänkas dra ner poängen för idag är helt klart de 20 minusgraderna som är ute. och så min huvudverk (slut på treo) men nu till det roliga! vi ska på eftermiddagen få hälsa på hemma hos tilda för första gången. eller alltså vi har ju varit hemma hos tilda förut men inte sen hon och hennes föräldrar flyttat. nu bor dom ganska nära. vi ska nog ta bussen iaf. igår på vägen hem från dagmamman blev båda barnen röda och kalla. amaya blev så ledsen att hon började ropa efter pappa. att han skulle komma med ett tredje par vantar. idag ska jag linda in dom i filtar. som två kåldolmar ska dom fraktas till bussen. jag ska försöka ta lite bilder från vår lekträff. återkommer med uppdateringar!

2 kommentarer:

anna sa...

as klart på bättre dag för dig! vi ska göra vårt bästa, tyvärr är tilda inne i en teletubbies-period så hon slår på tvn och skriker så fort den inte visar teletubbies.. men förhoppningsvis kan lek råda bot på det! annars kanske det kan vara på i bakgrunden :)
tror buss 8 stannar nära utanför oss. fy fasiken vad kallt det var igår, och idag ännu värre.. brr.. var orolig att ni inte ville ut i kylan ett tag, men kåldolmar funkar! vi ses!

anna sa...

hoppas skulel det stå först, inte as! först 4 bokstäverna hoppade datan uppenbarligen över-...

 
>